IJsje met courgette en blauwe bessen

Bereiding

Maak sap van de courgette en blauwe bessen in een sapcentrifuge.

Heb je geen sapcentrifuge? Pureer alle ingrediënten dan in een blender of met de staafmixer. Je kunt het sap daarna zeven of gewoon grof houden. 

Voeg het water toe.

Giet het sap in de ijsvormpjes. Zet minimaal 6 uur in de diepvries.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 120 g blauwe bessen
  • 280 g courgette
  • 200 ml water

Koolhydraten 3,3 g
waarvan suikers 3,1 g
Vet 0,1 g
waarvan verzadigd 0,1 g
Eiwit 0,7 g
Vezels 0,9 g
Groente 40 g
Kcal 19
Zout 0 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.