IJsjes van banaan, chocola en muesli

Bereiding

Halveer de bananen.

Bekleed een bord met bakpapier.

Steek in elke halve banaan een ijsstokje.

Leg ze op het bakpapier en laat ze minstens 1 uur hard worden in de vriezer.

Smelt de chocola au bain-marie en voeg de olie toe.

Dip elke banaan in de chocola en laat de overtollige chocola eraf lopen.

Strooi de muesli erover en leg de ijsjes tot gebruik nog even in de koelkast.

Lees meer over ijsjes

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Doe dan mee aan de Nationale Suiker Challenge 2020!

Doe dan mee aan de Nationale Suiker Challenge 2020!

Ingrediënten

  • 3 kleine bananen
  • pure raw chocolade (reep 90 g)
  • 1 theelepel olie
  • 2 eetlepels muesli
  • 6 ijsstokjes
  • bakpapier

Koolhydraten 18,7 g
waarvan suikers 8,7 g
Vet 6,9 g
waarvan verzadigd 3,3 g
Eiwit 2,4 g
Vezels 1,2 g
Kcal 150
Zout 0,01 g

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Doe dan mee aan de Nationale Suiker Challenge 2020!

Doe dan mee aan de Nationale Suiker Challenge 2020!