Kaassalade

Bereiding

Snipper 2 uien. Prak 50 g camembert, 30+, met een vork fijn.

Meng met 200 g light roomkaas, 3 eetlepels room, light, ui en 2 eetlepels bieslookringetjes.

Breng op smaak met ¼ eetlepel karwijzaad en paprikapoeder.

Snijd 1 zwarte rammenas (of gewone rettich) in dunne plakken en serveer met 2 bosjes radijsjes en de kaassalade.

Ingrediënten

  • 2 uien    
  • 50 g camembert, 30+    
  • 200 g roomkaas, light
  • 3 eetlepels room, verlaagd vetgehalte, tot 15% vet    
  • 2 eetlepels bieslook, in ringetjes    
  • 1/4 eetlepel karwijzaad    
  • paprikapoeder    
  • 1 rammenas, zwarte of gewone    
  • 16 radijsjes   

Koolhydraten 8,6 g
waarvan suikers 5,5 g
Vet 6,6 g
waarvan verzadigd 3,9 g
Eiwit 10,8 g
Vezels 1,9 g
Groenten 85 g
Kcal 142 g
Zout 1,1 g