Kapucijnerschotel

Bereiding

Maak de sperziebonen schoon en breek ze tweemaal.

Kook de sperziebonen in weinig water in ca. 3 minuten bijtgaar.

Maak de uien en de tomaten schoon.

Snijd de uien in snippers en de tomaten in blokjes.

Fruit de uien in de olie zacht.

Laat de kapucijners uitlekken.

Doe de kapucijners, de sperzieboontjes, de stukjes tomaat en de piccalilly bij de uien en warm alles goed door.

Ingrediënten

  • 250 g sperziebonen
  • 2 uien
  • 2 tomaten
  • 1 eetlepel olie
  • 500 g kapucijners
  • 75 g piccalilly

Voedingswaarden per persoon

Koolhydraten 51,7 g
waarvan suikers 17,9 g
Vet 8,4 g
waarvan verzadigd 1,2 g
Eiwit 20 g
Vezels 22,1 g
Groente 545 g
Kcal 405
Zout 1,52 g

Ingestuurd door: Voedingscentrum