Kip met paprika

Bereiding

Kook de volkorenpasta zoals aangegeven op de verpakking gaar.

Snijd de kipfilet in repen en bak ca. 2-3 minuten in de olie.

Breng op smaak met peper en haal uit de pan.

Snijd de paprika’s en de ui in stukjes en bak ca. 3 minuten in het braadvocht.

Breng op smaak met peper, chilipoeder en oregano.

Schenk de groentebouillon erbij en laat ca. 5 minuten koken.

Schep de kip en pasta door de groenten en verwarm kort.

Garneer het gerecht met de zure room.

Zin in lekker eten?

Ontdek ons kookboek vol gezonde én lekkere recepten. Of je nu diabetes hebt of niet.

Ingrediënten

  • 50 g volkorenpasta, ongekookt    
  • 100 g kipfilet, rauw
  • 75 ml groentebouillon
  • 1 rode paprika    
  • 1 gele paprika    
  • 1 groene paprika    
  • 1 ui    
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel zure room
  • oregano
  • chilipoeder
  • peper 

Voedingswaarden per persoon

Koolhydraten 48,7 g
waarvan suikers 16,1 g
Vet 19,7 g
waarvan verzadigd 5,5 g
Eiwit 41,8 g
Vezels 11,4 g
Groenten 340 g
Kcal 561
Zout 0,98 g

Ingestuurd door: Weight Watchers