Kruidige aardappel-bonensalade


-
Hoofdgerecht, Glutenvrij, Vegetarisch, Suikervrij
-
Bereidingstijd: 30 minuten
-
Aantal personen: 4
Bereiding
Kook 650 g ongeschilde aardappelen in ca. 20 minuten gaar.
Snipper voor de dressing 1 ui en meng met 250 g magere yoghurt en 4 eetlepels augurkensap en breng op smaak met peper.
Giet de aardappelen af, schil ze en snij in schijfjes. Meng de aardappelschijfjes met de dressing en laat marineren.
Was 1 bosje radijsjes, snijd 3 augurken in plakjes. Laat 1 blik witte bonen (250 g uitlekgewicht) uitlekken en schep met de radijsjes en augurk door de salade.
Hak ½ bosje bonenkruid (of peterselie of bieslook). Breng de salade op smaak met bonenkruid, peper en zout.