Foto kwark met banaan, cacaopoeder en walnoten in een lichtblauw bakje

Bereiding

Hak de walnoten grof. Pel de banaan en snijd in plakjes.

Schep de kwark in een kommetje en verdeel hier de walnoten, banaan en cacao over.

Tip: Vervang de kwark door een plantaardige yoghurt voor een veganistische en lactosevrije versie.

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Ingrediënten

  • 15 g walnoten
  • 1 kleine banaan
  • 200 g magere kwark
  • snufje cacao

Koolhydraten 28,5 g
waarvan suikers 22,1 g
Vet 10,7 g
waarvan verzadigd 1,2 g
Eiwit 20,5 g
Vezels 2,9 g
Groenten 0 g
Kcal 304
Zout 0,19 g

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!