Licht pittige curry pasta

Bereiding

Schil en rasp de gember, snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Halveer de rode peper, verwijder de zaadlijsten en snijd in grove stukken.

Doe alle ingrediënten in een kom en pureer tot een egale pasta.

Houd je van curry? Bekijk dan ook het recept voor deze gele curry.

Ingrediënten

  • 5 cm verse gember
  • ½ ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode peper
  • 1 theelepel gemalen komijn
  • 1 theelepel kurkuma
  • 1/2 theelepel paprikapoeder
  • 1/2 theelepel garam masala

Koolhydraten 2,2 g
waarvan suikers 0,8 g
Vet 0,3 g
waarvan verzadigd 0,0 g
Eiwit 0,5 g
Vezels 0,6 g
Groente 10 g
Kcal 14
Zout 0,01 g