Mediterraans groentepannetje

Bereiding

Snijd 1 ui, 1 aubergine, 4 tomaten en 1 courgette in blokjes.

Bak de ui, courgette en aubergine ca. 3-4 minuten in 2 eetlepels olie en breng op smaak met peper, tijm en oregano.

Voeg tomaten en 100 ml tomatensap toe en laat nog eens ca. 5 minuten met een deksel op de pan garen.

Bestrooi met 2 eetlepels Parmezaanse kaas en serveer met Turks brood.

Ingrediënten

  • 1 ui    
  • 1 aubergine    
  • 4 tomaten    
  • 1 courgette    
  • 2 eetlepels olijfolie    
  • peper     
  • tijm    
  • oregano    
  • 100 ml tomatensap    
  • 2 eetlepels Parmezaan    
  • 50 g Turks brood    

Koolhydraten 29 g
Vet 14 g
waarvan verzadigd 4 g
Eiwit 11 g
Vezels 7 g
Groenten 370 g
Kcal 296
Zout 0,9 g