Meloen­ijsjes met frambozen

Bereiding

Snijd de meloen in grove stukken en pers het sap uit de limoen.

Pureer de stukjes meloen, het limoensap en de Almondstart in een blender of met een staafmixer.

Verdeel de helft van de frambozen over de ijsvormpjes en giet het mengsel erbij tot ongeveer driekwart.

Verdeel de rest van de frambozen over de vormpjes en vul af met het meloenmengsel.

Steek de stokjes in de vormpjes en vries de ijsjes in, minimaal 4 uur.

Lees meer over ijsjes

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Ingrediënten

  • 250 g meloen
  • 1 limoen
  • 200 ml almondstart (Abbot Kinney’s)*
  • 100 g frambozen
  • 6 ijsvormpjes
  • * = alleen verkrijgbaar bij Ekoplaza

Koolhydraten 6,1 g
waarvan suikers 3,7 g
Vet 5,8 g
waarvan verzadigd 0,5 g
Eiwit 2,4 g
Vezels 1,3 g
Kcal 91
Zout 0,1 g

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!