Meloen­ijsjes met frambozen

Bereiding

Snijd de meloen in grove stukken en pers het sap uit de limoen.

Pureer de stukjes meloen, het limoensap en de amandelyoghurt in een blender of met een staafmixer.

Verdeel de helft van de frambozen over de ijsvormpjes en giet het mengsel erbij tot ongeveer driekwart.

Verdeel de rest van de frambozen over de vormpjes en vul af met het meloenmengsel.

Steek de stokjes in de vormpjes en vries de ijsjes in, minimaal 4 uur.

Lees meer over ijsjes

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 250 g meloen
  • 1 limoen
  • 200 ml ongezoete amandelyoghurt
  • 100 g frambozen
  • 6 ijsvormpjes

Koolhydraten 6,1 g
waarvan suikers 3,7 g
Vet 5,8 g
waarvan verzadigd 0,5 g
Eiwit 2,4 g
Vezels 1,3 g
Kcal 91
Zout 0,1 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.