Notenmix met rozemarijn en peper

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 °C.

Meng de noten met de pompoenpitten, olijfolie, rozemarijn en peper naar smaak.

Verdeel de noten over een bakplaat met bakpapier en bak 8 minuten in de oven. Schep halverwege om.

Tip: In een luchtdicht bakje kun je de geroosterde noten nog vrij lang bewaren.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 100 g gemengde noten ongezout
  • 10 g pompoenpitten
  • ½ eetlepel olijfolie
  • 2 theelepels gedroogde rozemarijn
  • vers gemalen peper naar smaak

Koolhydraten 3,6 g
waarvan suikers 1,2 g
Vet 16,4 g
waarvan verzadigd 2,4 g
Eiwit 6,2 g
Vezels 1,9 g
Groenten 0 g
Kcal 190
Zout 0 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.