Omelet met spinazie en kaas

Aantal personen
1 persoon
Kooktijd
10 minuten
Bereidingswijze
Menugang
Omelet met spinazie en kaas

Ingrediënten

  • 75 g spinazie (diepvries)
  • ½ ui
  • 2 eieren
  • peper naar smaak
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 25 g geraspte kaas 30+

Voedingswaarden (per persoon, gecontroleerd door diëtisten)

Energie
331 kcal
Koolhydraten
4,8 g
- waarvan suikers
2,8 g
Vet
24 g
- waarvan verzadigd
7,7 g
Eiwit
22,5 g
Vezels
3 g
Groente
125 g
Zout
0,92 g

Bereiding

Ontdooi de spinazie.

Maak de ui schoon en snijd fijn.  

Klop de eieren los en meng de spinazie erdoor. Breng op smaak met peper.

Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de ui kort.

Giet het ei-spinaziemengsel bij de ui en bak 4 minuten met de deksel op de pan.

Strooi de geraspte kaas over de bovenkant wanneer de omelet bijna klaar is en laat smelten. 

Een maand lang Lekker Koolhydraatarm?

Ontvang een gratis receptenboek en inspirerende e-mails vol lekkere recepten en tips om te minderen met koolhydraten.

Aanmelden
icoon weegschaal