Omelet wrap

Bereiding

Hak de bieslook fijn.

Klop de eieren met peper en zout, de sojamelk en voeg de bieslook toe.

Verhit olie in een pan en giet 1/4 van het eimengsel in de pan. Bak de omelet aan weerszijden goudbruin.

Halveer ondertussen de cherrytomaatjes.

Haal de omelet uit de pan. Verdeel 1/4 van de kipfilet, cherrytomaatjes en de rucola over de omelet.

Besprenkel de omelet met 1/4 van de kaas en rol de omelet als een wrap.

Herhaal de stappen met de overige 3/4 deel van het eimengsel, cherrytomaatjes, kipfilet, rucola en de kaas.

Ingrediënten

  • 8 eieren
  • 100 ml sojamelk, naturel
  • 16 plakjes kipfilet
  • 8 eetlepels 30+ belegen kaas
  • 20 cherrytomaatjes
  • 60 g rucola
  • 4 handjes bieslook
  • snuf peper en zout

Koolhydraten 3,1 g
waarvan suikers 1,1 g
Vet 17,8 g
waarvan verzadigd 7,7 g
Eiwit 33,1 g
Vezels 0,5 g
Groente 20 g
Kcal 308
Zout 2,4 g