Bereiding

Maak de groente schoon. Kook de sugarsnaps 2 minuten in weinig water.

Doe de taugé in een vergiet en schenk de sugarsnaps met het kookwater hier boven uit. Laat de groente uitlekken.

Snijd de worteltjes in plakjes en het bosuitje in smalle ringen.

Schil en rasp de gemberwortel.

Maak een dressing van het citroensap, geraspte gember, 1 eetlepel water, de sesamolie, komijn, nootmuskaat en kerrie.

Meng de dressing door de groente.

Hak de cashewnoten grof en strooi ze er over.

Ingrediënten

  • 250 g sugarsnaps
  • 125 g taugé
  • 100 g worteltjes
  • 1 bosuitje
  • 1 eetlepel citroensap
  • ½ cm verse gember
  • 1 eetlepel sesamolie
  • 1 theelepel komijn
  • ½ theelepel nootmuskaat
  • ½ theelepel kerrie
  • 15 g cashewnoten, ongezouten

Koolhydraten 7,4 g
waarvan suikers 2,5 g
Vet 4,3 g
waarvan verzadigd 0,7 g
Eiwit 3,1 g
Vezels 3,1 g
Groente 130 g
Kcal 87
Zout 0,03 g