Overnight havermout
  • recipe icon Ontbijt
  • time icon Bereidingstijd: 5 minuten
  • people icon Aantal personen: 1

Bereiding

Voeg de havermout, amandelmelk en kaneel samen en meng goed door elkaar.

Laat het geheel een paar uur of de hele nacht in de koelkast staan.

Voeg als laatste nog 2 eetlepels Griekse yoghurt toe en eet smakelijk!

Variatietip: Lekker met geraspte appel!

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Ingrediënten

  • 45 g Havermout - naturel (Quaker)
  • 150 ml amandelmelk, ongezoet
  • ½ theelepel kaneel
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt

Koolhydraten 29,3 g
waarvan suikers 2,7 g
Vet 11,1 g
waarvan verzadigd 4,7 g
Eiwit 8,4 g
Vezels 4,6 g
Groente 0 g
Kcal 265
Zout 0,27 g

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!