Pannen­koek met muesli
  • recipe icon Ontbijt
  • time icon Bereidingstijd: 20 minuten
  • people icon Aantal personen: 4

Bereiding

Voeg alle ingrediënten samen en meng het goed door elkaar tot een stevig beslag.

Verhit een klein beetje olijfolie in de pan.

Schep één voor één een kleine hoeveelheid in de pan en draai om als de bovenkant bijna droog is.

Doe dit tot het beslag helemaal op is.

Variatietip: Lekker met een paar bosbessen!

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Ingrediënten

  • 150 g notenmuesli
  • 150 g amandelmeel
  • ½ theelepel kaneel
  • 200 ml amandelmelk, ongezoet
  • 2 eieren

Koolhydraten 24,6 g
waarvan suikers 3,2 g
Vet 21,7 g
waarvan verzadigd 3,2 g
Eiwit 12,9 g
Vezels 6,3 g
Groente 0 g
Kcal 351
Zout 0,25 g

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!