Bereiding

Kook de pasta in ruim water gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd de vis in blokjes. Strooi er peper en druppel er wat citroensap over.

Maak de groente schoon. Snijd de paprika in repen, de tomaten in parten en de bosuitjes in ringetjes.

Verwarm de olie en bak hierin de bosuitjes zacht.  Voeg de paprika’s en de tomaten toe en smoor ze gaar.

Snijd de  olijven in plakjes. Meng de olijven, de kappertjes en de blokjes vis door de saus.

Laat de vis in de saus in een paar  minuten gaar worden. Giet de pasta af en meng de saus er door.

Ingrediënten

  • 100 gram volkoren spaghetti
  • 200 gram koolvisfilet
  • 1 eetlepel citroensap
  • 3 rode paprika’s
  • 3 tomaten
  • 2 bosuitjes
  • 8 olijven zonder pit
  • 1 eetlepel olie
  • 1 eetlepel kappertjes

Koolhydraten 45 g
Vet 8 g
waarvan verzadigd 1 g
Eiwit 26 g
Vezels 8 g
Groente 250 g
Kcal 368
Zout 0,8 g