Pasta met tonijn, groente en kappertjes

Bereiding

Kook de pasta in ruim water gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Laat de tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes.

Verwarm de olie in een braadpan en roerbak hierin de groente enkele minuten. Voeg peper en de Provençaalse kruiden toe.

Laat de gare pasta uitlekken en schep de pasta door de groente.

Voeg de tonijn en de kappertjes toe en warm het gerecht goed door.

 

Foto: Caro van Geerenstein

Ingrediënten

  • 120 gram volkorenpasta, bijv. penne of schelpjes
  • 1 blikje tonijn op water
  • 1 eetlepel olie
  • 400 gram roerbakmix
  • 1 theelepel Provençaals kruiden
  • 1 eetlepel kappertjes

Koolhydraten 45 g
Vet 7,5 g
waarvan verzadigd 1 g
Eiwit 23 g
Vezels 7,5 g
Groente 200 g
Kcal 356
Zout 0,5 g