Pokébowl met kip

Bereiding

Meng in een kom de yoghurt met de komijn en wat knoflookpoeder. Marineer hier de kipfilet in en zet ongeveer 1 uur in de koelkast.

Bak de kipfilet in een beetje olijfolie op laag vuur gaar. Snijd vervolgens de kip zoals gewenst.

Verhit een beetje olijfolie in een wok en bak de broccolirijst kort, voeg de spinazie toe tot deze is geslonken.

Snijd de rode ui in dunne ringen, halveer de cherrytomaten en snijd blokjes van de komkommer en feta.

Laat de kikkererwten en mais uitlekken.

Serveer alle ingrediënten in een kom.

Ingrediënten

  • 150 ml yoghurt
  • 1 theelepel komijn
  • knoflookpoeder
  • 200 g kipfilet
  • 400 g broccolirijst
  • 200 g spinazie
  • 1 rode ui
  • 100 g cherrytomaten
  • 100 g komkommer
  • 50 g feta
  • 140 g kikkererwten
  • 140 g mais
  • 20 g zwarte olijven

Koolhydraten 34,7 g
waarvan suikers 14,8 g
Vet 15,2 g
waarvan verzadigd 5,5 g
Eiwit 53,8 g
Vezels 17,4 g
Groente 520 g
Kcal 528
Zout 2,08 g