Rodekool­salade

Bereiding

Snijd de krop rodekool door de helft en gebruik 2-3 plakken van circa 2 centimeter, snijd deze in kleinere stukjes.

Rasp de komkommer en voeg dit samen met de wortel toe aan de rode kool.

Brokkel de feta en hak pistachenoten in kleinere stukjes en voeg dit toe aan de salade.

Serveer de salade met de mosterddressing.

Dit is een koolhydraatarm recept. Bekijk ook de informatie over koolhydraten

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 300 g rodekool
  • 4 eetlepels wortelrasp
  • 1 komkommer
  • 80 g witte kaas/feta
  • 2 eetlepels pistachenoten
  • 1 eetlepel mosterddressing

Koolhydraten 5,6 g
waarvan suikers 4,7 g
Vet 9 g
waarvan verzadigd 3,2 g
Eiwit 6,9 g
Vezels 4 g
Groente 175 g
Kcal 139
Zout 0,81 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.