Rodekool­salade

Bereiding

Snijd de krop rodekool door de helft en gebruik 2-3 plakken van circa 2 centimeter, snijd deze in kleinere stukjes.

Rasp de komkommer en voeg dit samen met de wortel toe aan de rode kool.

Brokkel de feta en hak pistachenoten in kleinere stukjes en voeg dit toe aan de salade.

Serveer de salade met de mosterddressing.

Dit is een koolhydraatarm recept. Bekijk ook de informatie over koolhydraten

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Ingrediënten

  • 300 g rodekool
  • 4 eetlepels wortelrasp
  • 1 komkommer
  • 80 g witte kaas/feta
  • 2 eetlepels pistachenoten
  • 1 eetlepel mosterddressing

Koolhydraten 5,6 g
waarvan suikers 4,7 g
Vet 9 g
waarvan verzadigd 3,2 g
Eiwit 6,9 g
Vezels 4 g
Groente 175 g
Kcal 139
Zout 0,81 g

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!