Rodekool­salade

Bereiding

Snijd de krop rodekool door de helft en gebruik 2-3 plakken van circa 2 centimeter, snijd deze in kleinere stukjes.

Rasp de komkommer en voeg dit samen met de wortel toe aan de rode kool.

Brokkel de feta en hak pistachenoten in kleinere stukjes en voeg dit toe aan de salade.

Serveer de salade met de mosterddressing.

Dit is een koolhydraatarm recept. Bekijk ook de informatie over koolhydraten

Bestel het Appeltje-eitje receptenboek!

Gezond en betaalbaar eten? Dat kan met de inspiratie en recepten in het Appeltje-eitje receptenboek. Geschikt voor mensen met en zonder diabetes. Bestel deze speciale uitgave vandaag nog!

Gezond en betaalbaar eten? Dat kan met de inspiratie en recepten in het Appeltje-eitje receptenboek. Geschikt voor mensen met en zonder diabetes. Bestel deze speciale uitgave vandaag nog!

Ingrediënten

  • 300 g rodekool
  • 4 eetlepels wortelrasp
  • 1 komkommer
  • 80 g witte kaas/feta
  • 2 eetlepels pistachenoten
  • 1 eetlepel mosterddressing

Koolhydraten 5,6 g
waarvan suikers 4,7 g
Vet 9 g
waarvan verzadigd 3,2 g
Eiwit 6,9 g
Vezels 4 g
Groente 175 g
Kcal 139
Zout 0,81 g

Bestel het Appeltje-eitje receptenboek!

Gezond en betaalbaar eten? Dat kan met de inspiratie en recepten in het Appeltje-eitje receptenboek. Geschikt voor mensen met en zonder diabetes. Bestel deze speciale uitgave vandaag nog!

Gezond en betaalbaar eten? Dat kan met de inspiratie en recepten in het Appeltje-eitje receptenboek. Geschikt voor mensen met en zonder diabetes. Bestel deze speciale uitgave vandaag nog!