Romige sinaas­appel pudding

Bereiding

Week de gelatineblaadjes in een bakje water.

Neem een steelpan en verhit hier ongeveer 100 ml sinaasappelsap in. 

Draai het vuur uit. 

Knijp de gelatineblaadjes uit en los ze op in de hete sinaasappelsap. Roer goed door

Schenk er het overige sinaasappelsap en water bij. Roer wederom goed door en verdeel het over acht dessert schaaltjes. 

Laat het een aantal uur in de koelkast opstijven. 

Decoreer met een stukje kiwi en lychee.

 

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Ingrediënten

  • 200 ml versgeperst sinaasappelsap 
  • 200 ml water 
  • 6 blaadjes gelatine 
  • 1 kiwi 
  • 2 lychees 

Koolhydraten 6,7 g
waarvan suikers 6,1 g
Vet 0 g
waarvan verzadigd 0 g
Eiwit 3 g
Vezels 0,5 g
Groente -
Kcal 42
Zout 0 g

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!