Salade met mango en papaja

Ingrediënten
- 1/4 mango
- 1/4 papaja
- 1 kleine kropsla
- 2 eetlepels groentebouillon
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 mespuntje mosterd
- peper
- 1 eetlepel pijnboompitten
Voedingswaarden (per persoon, gecontroleerd door diëtisten)
- Energie
- 281 kcal
- Koolhydraten
- 20 g
- Vet
- 19 g
- - waarvan verzadigd
- 2 g
- Eiwit
- 6 g
- Vezels
- 4 g
- Groente
- 200 g
- Zout
- 0,3 g
Bereiding
Schil de mango en de papaja en snijd in blokjes.
Was 1 kleine kropsla en scheur in stukjes. Meng met de mango en papaja.
Meng de groentebouillon met balsamicoazijn, olie en mosterd en breng op smaak met peper.
Sprenkel de dressing over de salade en bestrooi met de pijnboompitten.
Lekker en gezond eten met diabetes
Gezond eten heeft veel voordelen voor je lichaam. Gelukkig kan gezond heel lekker zijn! Ontdek het in de gratis brochure:
- Adviezen en tips in heldere taal
- Vanuit de officiële voedingsrichtlijn
- Ook gebruikt door diëtisten en zorgverleners
