Foto van sinaasappel-gemberdressing in een witte schaal

Bereiding

Schil de gember en rasp fijn. Rasp de schil van de sinaasappel en pers uit.

Meng de geraspte gember, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, mosterd, azijn en olijfolie.

Breng op smaak met peper.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Ingrediënten

  • 8 g verse gember
  • 1 sinaasappel
  • 4 theelepels mosterd, natriumarm
  • 2 eetlepels natuurazijn
  • 8 eetlepels olijfolie
  • snufje zwarte peper

Koolhydraten 1,6 g
waarvan suikers 1,3 g
Vet 10,4 g
waarvan verzadigd 1,5 g
Eiwit 0,3 g
Vezels 0,4 g
Groente 1 g
Kcal 103
Zout 0 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.