Bereiding

Maak de ui en de knoflook schoon en snijd dit klein. Schil de aardappelen en snijd ze in grove stukken. Fruit de ui en de knoflook in de olie glazig. Voeg de stukken aardappel en 2 dl water toe en stoof dit 10 minuten.

Maak de courgettes schoon en snijd ze in plakken. Was de tomaten en snijd ze in parten.

Doe de plakken courgette, tomaten, de kaneel en het piment bij de aardappelen en stoof het geheel in nog eens 10 minuten verder gaar. Maak op smaak met peper.

Lekker met een ongepaneerde schnitzel.

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 400 g aardappelen
  • 1 eetlepel olie
  • 2 courgettes
  • 2 tomaten
  • ½ theelepel kaneel
  • 1 theelepel piment

Koolhydraten 55,2 g
waarvan suikers 17,9 g
Vet 4,5 g
waarvan verzadigd 0,5 g
Eiwit 9,7 g
Vezels 7,1 g
Groente 350 g
Kcal 314
Zout 0,07 g