Tonijnmuffins met spinazie

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Laat de tonijn uitlekken.

Mix in een kom de tonijn met de hüttenkäse, ei, spinazie en wat peper.

Verdeel het deeg over (bij voorkeur siliconen) muffinvormpjes en bak in 30 tot 35 minuten licht goudbruin.

Heb je geen siliconen muffinvormpjes? Vet dan de muffinvorm in of doe muffinpapiertjes in de vorm.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Ingrediënten

  • 120 g tonijn uit blik (in olie)
  • 150 g hüttenkäse
  • 2 eieren
  • handvol verse spinazie
  • gemalen zwarte peper, naar smaak

Koolhydraten 0,7 g
waarvan suikers 0,6 g
Vet 4,8 g
waarvan verzadigd 1,5 g
Eiwit 10,8 g
Vezels 0,1 g
Groente 3,3 g
Kcal 91
Zout 0,51 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.