Volkoren beschuitjes

Bereiding

Snipper 1 ui en bak ¼ in een pan met een beetje olijfolie.

De overige ui kan rauw of gebakken in de koelkast bewaard worden voor het avondeten.

Besmeer 1 beschuitje met pindakaas en beleg deze ook met de gebakken ui.

Besmeer een ander beschuitje met zuivelspread.

Besmeer het laatste beschuitje met een klein beetje halvarine en beleg met een plakje kipfilet.

Ingrediënten

  • 3 volkoren beschuitjes
  • 15 g 100% pindakaas
  • ¼ ui (gesnipperd en gebakken)
  • 15 g zuivelspread (met bieslook)
  • halvarine
  • 1 plakje kipfilet

Koolhydraten 25 g
waarvan suikers 5,9 g
Vet 15 g
waarvan verzadigd 4,4 g
Eiwitten 13,9 g
Vezels 4,3 g
Kcal 299

Foto: Kim Brouwers / Specialist kennis en innovatie