Volkoren macaroni met pesto rosso

Bereiding

Breng water aan de kook voor de volkoren macaroni. Kook in 8 minuten al dente. Giet daarna het water af en vang een beetje kookvocht op.

Pel de ui en snijd in halve ringen. Was de tomaat en snijd klein.

Verhit bakolie in een grote pan en fruit de ui 2 minuten. Voeg de tomatenstukjes en pesto rosso toe. Laat dit 10 minuten sudderen op een laag vuur en voeg eventueel wat pasta kookvocht toe. Voeg de laatste minuut de macaroni toe en warm kort mee.

Serveer de volkoren macaroni pesto rosso met ernaast de radijs rauwkost.

Tip: Ook lekker met een handje rucola en verse basilicum.

Voel Je Lekker Energiek!

Kom weer in een gezonde routine met voldoende slaap, ontspanning en gezond eten met het Voel Je Lekker Energiek Programma van Ekomenu en het Diabetes Fonds.

Kom weer in een gezonde routine met voldoende slaap, ontspanning en gezond eten met het Voel Je Lekker Energiek Programma van Ekomenu en het Diabetes Fonds.

Ingrediënten

  • 170 g biologische volkoren macaroni 
  • 2 biologische uien 
  • 2 biologische romatomaten
  • 70 g biologische pesto rosso 
  • 150 g biologische radijs rauwkost
  • 2 eetlepels bakolie

Koolhydraten 75 g
waarvan suikers 14,7 g
Vet 29 g
waarvan verzadigd 4,3 g
Eiwit 15 g
Vezels 11 g
Groente 240 g
Kcal 626
Zout 1,2 g

Voel Je Lekker Energiek!

Kom weer in een gezonde routine met voldoende slaap, ontspanning en gezond eten met het Voel Je Lekker Energiek Programma van Ekomenu en het Diabetes Fonds.

Kom weer in een gezonde routine met voldoende slaap, ontspanning en gezond eten met het Voel Je Lekker Energiek Programma van Ekomenu en het Diabetes Fonds.