Wellness-wrap
  • recipe icon Lunch, Vlees
  • time icon Bereidingstijd: 20 minuten
  • people icon Aantal personen: 1

Bereiding

Snijd de paprika in repen en leg met de schil naar boven op een met bakpapier bekleed bakblik.

Gril ca. 7 minuten in de oven op 220°C.

Pureer de zongedroogde tomaat met de kruidenroomkaas en breng op smaak met peper en paprikapoeder.

Bestrijk de tortilla met het tomaten-roomkaasmengsel.

Scheur een paar blaadjes romanasla in stukken.

Haal de paprikarepen uit de oven, verdeel met sla en de rosbief over de wrap, rol op en serveer gewikkeld in bakpapier of een papieren servet.

Ingrediënten

  • 1 rode paprika
  • 1 zongedroogde tomaat, zonder olie    
  • 50 g roomkaas light, type Philadelphia
  • peper    
  • paprikapoeder    
  • 1 tortilla/wrap    
  • 3 blaadjes sla     
  • 2 plakjes rosbief, broodbeleg (30 g)    

Koolhydraten 35,6 g
waarvan suikers 12,4 g
Vet 11,3 g
waarvan verzadigd 5,4 g
Eiwit 19,2 g
Vezels 4,8 g
Groenten 125 g
Kcal 332
Zout 1,99 g