Yoghurt-komijndressing

Ingrediënten
- 100 ml halfvolle yoghurt
- 1 teentje knoflook
- 2 theelepels komijnzaad
- ½ eetlepel olijfolie
Voedingswaarden (per persoon, gecontroleerd door diëtisten)
- Energie
- 58 kcal
- Koolhydraten
- 3,2 g
- - waarvan suikers
- 2,2 g
- Vet
- 3,7 g
- Eiwit
- 2,5 g
- Vezels
- 0,2 g
- Groente
- 0 g
- Zout
- 0 g
Bereiding
Doe de yoghurt in een kom.
Pers het teentje knoflook uit en roer dit samen met het komijnzaad en de olie door de yoghurt.
Breng eventueel op smaak met wat peper.
Lekker en gezond eten met diabetes
Gezond eten heeft veel voordelen voor je lichaam. Gelukkig kan gezond heel lekker zijn! Ontdek het in de gratis brochure:
- Adviezen en tips in heldere taal
- Vanuit de officiële voedingsrichtlijn
- Ook gebruikt door diëtisten en zorgverleners
