Yoghurt-kom­kommer­dressing

Bereiding

Was de komkommer en snijd met de kaasschaaf dunne plakjes af.

Pel en snijd de knoflook zo fijn mogelijk.

Doe de yoghurt, citroensap, komkommer en fijngesneden knoflook in een kom en roer door elkaar.

Breng op smaak met wat peper of gedroogde groene kruiden.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Ingrediënten

  • ¼ komkommer
  • 1 teentje knoflook
  • 100 ml magere yoghurt
  • 1 eetlepel citroensap
  • peper

Koolhydraten 1,6 g
waarvan suikers 1,3 g
Vet 0,1 g
waarvan verzadigd 0,1 g
Eiwit 1,2 g
Vezels 0,1 g
Groente 20
Kcal 14
Zout 0,03 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.