Zalmforel à la Vincent

Bereiding

Warm de grill voor. 

Meng de cottage cheese met wat peper en een beetje zout en royaal dille (of andere kruiden).

Maak de forellen schoon en vul de buikholtes met het mengsel. Bestrooi de vissen met peper en weinig zout.

Leg de forellen in een ovenvaste schaal en laat ze ca. 15 cm. onder de grill in ca. 8 minuten bruin kleuren.

Keer de vissen en gril de vis in nog ca. 10 minuten bruin en gaar. Strooi er wat rozemarijn over.

Lekker met spruitjes en een paar schijfjes citroen.

Foto: Shutterstock 

Ingrediënten

  • 100 g cottage cheese
  • dille (vers of uit diepvries)
  • 2 kleine zalmforellen
  • rozemarijn

Koolhydraten 4,1 g
waarvan suikers 1,2 g
Vet 12,2 g
waarvan verzadigd 2,9 g
Eiwit 34,7 g
Vezels 1 g
Groente 0 g
Kcal 268
Zout 0,73 g