Voor collecteorganisatoren

Elk jaar komen 20.000 vrijwilligers in actie om te collecteren voor het Diabetes Fonds. De collecteorganisator is hierbij onmisbaar. Met de opbrengst pakken we diabetes aan: door onderzoek naar betere behandelingen en genezing. We houden de organisatie graag eenvoudig, daarom zijn er allerlei handige hulpmiddelen.

Handleiding collecte

Duidelijke uitleg vind je in de handleiding voor de collecte.

Collecteopbrengst

De  collecteopbrengst van 2017 is € 1.150.000. Een mooi eindresultaat!

In Collecteweb komt alles bij elkaar

Momenteel is Collecteweb gesloten. Er  komt een verbeterde versie, deze is uiterlijk juli beschikbaar. Wanneer het gereed is ontvang je een bericht. 

Collecteweb is een online programma voor collecteorganisatie. Looproutes uitzetten, busopbrengsten vastleggen en collectanten mailen, het kan allemaal. Als je met Collecteweb aan de slag gaat, ontdek je snel alle mogelijkheden, er staat ook een uitgebreide uitleg in. 

Handige materialen 

Met posters, stickers en andere materialen, geef je het Diabetes Fonds een gezicht! Download de materialen of bestel 1 of meerdere exemplaren met behulp van het bestelformulier. Over de te plaatsen bestelling heb je inmiddels bericht ontvangen. De uitgiftelijsten worden dit jaar automatisch meegestuurd. Voor de andere materialen bekijk het overzicht van de materialen.

Promotionele voorbeeldteksten en wervingsmaterialen

Lees hoe je de collecteweek kunt promoten, met handige voorbeeldteksten.

Financiële afwikkeling

Begin oktober ontvang je als collecteleider onze financiële mailing. Je kunt deze ook bij ons opvragen.
Afstortinstructie 2017
Brief over financiële afwikkeling
Declaratieformulier
Lijst van ABN AMRO Banken waar je kunt afstorten
Link naar site van Rabobank voor filialen waar je kunt afstorten

Hulp nodig bij de organisatie?

Bel of mail ons. We helpen je graag! Samen maken we van de collecte een succes. We zijn tijdens kantooruren te bereiken via (033) 303 2064. In de drukke periode, vanaf 28 augustus zijn we maandag t/m vrijdag van 09.00-21.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 11.00-16.00 uur. Ook kun je ons mailen: collecte@diabetesfonds.nl.

De collecte 2018 vindt plaats van maandag 29 oktober tot en met zaterdag 3 november.