Voor de collecte­organisato­ren

Elk jaar komen 20.000 vrijwilligers in actie om te collecteren voor het Diabetes Fonds. De collecteorganisator is hierbij onmisbaar. Met de opbrengst pakken we diabetes aan: door onderzoek naar betere behandelingen en genezing. We houden de organisatie graag eenvoudig, daarom zijn er allerlei handige hulpmiddelen.

Uitslag collecte-enquete 2016

Klik op de afbeelding om de volledige resultaten te downloaden.  

Collecteopbrengst

De collecteopbrengst van 2016 is  € 1.2 miljoen! Iedereen die hier aan bijgedragen heeft: ontzettend bedankt!

In Collecteweb komt alles bij elkaar


Collecteweb is een online programma voor collecteorganisatie. Looproutes uitzetten, busopbrengsten vastleggen en collectanten mailen, het kan allemaal.

Als je met Collecteweb aan de slag gaat, ontdek je snel alle mogelijkheden. Meld je aan door een e-mail te sturen naar collecte@diabetesfonds.nl en probeer het zelf!

Inloggen Collecteweb

In Collecteweb staat een uitgebreide uitleg van het programma. Toch nog vragen? Mail dan naar collecte@diabetesfonds.nl.

Handige materialen 

Met posters, stickers en andere materialen en geef je het Diabetes Fonds een gezicht! Download de materialen of bestel 1 of meerdere exemplaren met behulp van het bestelformulier. Hierover ontvangen collecteleiders eind augustus bericht. Bekijk het overzicht van de materialen.

Promotionele voorbeeldteksten

Lees hoe je de collecteweek kunt promoten, met handige voorbeeldteksten.

Financiële afwikkeling

Begin oktober hebben de collecteleiders onze financiële mailing ontvangen. Ben je het afdrachtformulier kwijt? Dan kun je hem bij ons opvragen.
Financiële handleiding
Brief over financiële afwikkeling
Declaratieformulier
Lijst van ABN AMRO Banken waar je kunt afstorten
Link naar site van Rabobank voor filialen waar je kunt afstorten

Hulp nodig bij de organisatie?

Bel of mail ons. We helpen je graag! Samen maken we van de collecte een succes. We zijn tijdens kantooruren te bereiken via (033) 303 2064. In de drukke periode, vanaf 25 augustus zijn we maandag t/m vrijdag van 09.00-21.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 11.00-16.00 uur. Ook kun je ons mailen: collecte@diabetesfonds.nl.

De collecte 2017 vindt plaats van maandag 30 oktober tot en met zaterdag 4 november.