Online collectebus

Op www.diabetescollecte.nl kun je eenvoudig een persoonlijke digitale collectebus aanmaken. 

Hoe werkt de online collectebus?

Na aanmelding krijg je van ons jouw persoonlijke pagina. Deze persoonlijke pagina kun je op social media, via e-mail of WhatsApp verspreiden. Jouw familie, vrienden en collega’s kunnen op deze pagina heel eenvoudig anoniem een online donatie in jouw collectebus doen.

Ik heb een account aangemaakt, maar wil een andere foto.

Je foto kun je aanpassen wanneer je ingelogd bent. Klik rechts bovenaan de website op het poppetje en kies voor 'profiel wijzigen'. Hier kun je je profielfoto wijzigen.

Ik heb geen Facebook. Kan ik een collectebus aanmaken zonder Facebook account?

Ja. Je kunt ook een collectebus aanmaken met een e-mailadres.

Welke betaalmethoden zijn er beschikbaar?

De donatie kan eenvoudig via iDEAL of een eenmalige incasso gedaan worden. Voor de incasso vragen we het IBAN-rekeningnummer. ???Verder blijft de donatie anoniem

Is het veilig om online te doneren?

Ja, online een donatie doen is eenmalig en kan anoniem, je hoeft je naam namelijk niet in te vullen. We vragen niet om een telefoonnummer of e-mailadres, dus je zult nooit gebeld of gemaild worden na het doen van een gift. Daarnaast heeft de website het Privacy Waarborg, wat betekent dat er erg zorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens.

Ik collecteer aan de deur voor het Diabetes Fonds. Heeft het nog wel zin dat ik dit doe, als jullie nu ook online gaan collecteren?

Met de online bus verwachten we juist de mensen te bereiken die we niet aan de deur bereiken. Ookl heb je de mogelijkheid om ook mensen te laten geven die niet thuis zijn, door de ‘niet thuis’- kaart door de bus te doen. Natuurlijk mag je zelf bepalen of je een online collectebus aanmaakt. Wij waarderen de inzet van onze collectanten die langs de deur lopen enorm!

Gezien de daling van de collecteopbrengsten de afgelopen jaren en de signalen die we krijgen van collectanten proberen we samen met andere fondsen nieuwe manieren te vinden om de collecteopbrengst te verhogen. Het is en blijft voor het Diabetes Fonds een heel belangrijke bron van inkomsten, waarmee we veel extra onderzoek mogelijk kunnen maken om betere behandeling en genezing van diabetes mogelijk te maken.

Maak een online collectebus aan