Euromunten uit de collectebus

Na de collecte rest nog de financiële afwikkeling. Doe dit zo spoedig mogelijk. Het liefst voor 1 december.

Nadat het geld met zijn tweeën geteld is en afgestort, kan het door beiden ondertekende afdrachtformulier of op papier of digitaal via Collecteweb ingevuld worden. Om de financiële afwikkeling ook bij ons op kantoor goed en snel te kunnen verwerken, vragen wij je om alleen af te storten, met behulp van de afstortinstructie die je voor aanvang van de collecte per post ontvangt. Afstorten kan bij éen van de Geldmaat automaten. Het bedrag wordt op het rekeningnummer ABN-AMRO: NL 81 ABNA 0707 0708 05  van het Diabetes Fonds bijgeschreven.

Lees voordat je gaat afstorten onze afstortinstructie goed door.

Onderstaand vind je de locaties waar je je muntgeld en/of je briefgeld kunt storten.

  • Voor adressen van de Geldmaat afstortautomaten muntgeld: Locatiewijzer geldmaat muntstortautmaten
  • Voor adressen van de Sealbagautomaten voor briefgeld: Locatiewijzer sealbagautomaten

    LET OP: Voor het afstorten van de sealbag, moet deze vooraf aangemeld worden via een beveiligde bankomgeving. Dit doen wij voor jou op kantoor. Vul hiervoor dit formulier zorgvuldig in!
    Wij verwerken alle aanmeldingen elke dag tussen 12.00 en 14.00 uur. Je kunt dan de sealbag na het invullen van het formulier deponeren vanaf 14.00 uur tot 46 uur daarna.
    Bijvoorbeeld: Meld je je sealbag op dinsdag om 16.00 uur aan, kun je de woensdag vanaf 14.00 uur de sealbag deponeren tot vrijdag 12.00 uur.
    Meld je je sealbag dinsdag om 11.00 uur aan, kun je dezelfde dag vanaf 14.00 tot donderdag 12.00 uur de sealbag deponeren.

Vul je het afdrachtformulier digitaal in via Collecteweb, zorg dan dat je de transactiebon van het afstorten, uploadt.
Bewaar vervolgens de orginele transactiebon(nen) en de stortingsspecificatie alsmede de telbriefjes en legitimatiekaart of intekenlijsten tot je van ons een bevestiging hebt ontvangen dat alles ingeboekt en akkoord bevonden is.

Ook het declaratieformulier, indien van toepassing inclusief bonnetjes, kun je uiteraard per e-mail sturen naar collecte@diabetesfonds.nl. Let op zonder bon, kunnen wij niet uitbetalen.

Vul je het op papier in, stuur het afdrachtformulier dan met alle documenten in de retourenvelop op naar het Diabetes Fonds:

 De collecte is klaar. Hartelijk dank voor jouw inzet en natuurlijk die van alle andere vrijwilligers!