Euromunten uit de collectebus

Na de collecte rest nog de financiële afwikkeling. Doe dit zo spoedig mogelijk. Het liefst voor 1 december.

Nadat het geld  met zijn tweeën geteld is en afgestort, kan het afdrachtformulier of op papier of digitaal via Collecteweb ingevuld en ondertekend worden door beiden. Om de financiële afwikkeling ook bij ons op kantoor goed en snel te kunnen verwerken, vragen wij je om alleen af te storten, met behulp van de afstortinstructie bij één van onderstaande banken:

  1. Rabobank: IBANnummer: NL 70 RABO 0382 2627 00 

Vul je het afdrachtformulier digitaal in, zorg dan dat je de transactiebon en als je briefgeld stort via de sealbag ook de stortingsspecificatie van de ABN-AMRO, uploadt.
Bewaar vervolgens de orginele transactiebon(nen) en de stortingsspeficiatie alsmede de telbriefjes en legitimatiekaart of intekenlijsten tot je van ons een bevestiging hebt ontvangen dat alles ingeboekt en akkoord bevonden is.

Ook het declaratieformulier, indien van toepassing inclusief bonnetjes, kun je uiteraard per e-mail sturen naar collecte@diabetesfonds.nl. Let op zonder bon, kunnen wij niet uitbetalen.

Vul je het op papier in, stuur het afdrachtformulier dan met alle documenten in de retourenvelop op naar het Diabetes Fonds:

 De collecte is klaar. Hartelijk dank voor jouw inzet en natuurlijk die van alle andere vrijwilligers!