Even bijpraten bijeenkomst Utrecht

Het Diabetes Fonds organiseert twee keer per jaar een bijeenkomst over diabetes type 1. Op deze bijeenkomsten vertellen wetenschappers over hun onderzoek. Daarna kun je vragen stellen en van gedachten wisselen met hen en met medewerkers van het Diabetes Fonds.

We nodigen je van harte uit voor de gratis diabetes type 1-bijeenkomsten. Op deze avonden raak je helemaal bijgepraat over actueel onderzoek over diabetes type 1 en je wisselt van gedachten met wetenschappers en medewerkers van het Diabetes Fonds. De volgende avonden staan dit jaar gepland: 

4 april 2019 in Zwolle

Op deze avond brengen Bastiaan de Galan en Paul de Vos je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onderzoek naar genezing en behandeling van diabetes type 1. Lees meer

14 november 2019  

Zet alvast de avond van 14 november in je agenda, op Wereld Diabetes Dag! Meer informatie over de locatie en de sprekers lees je hier zodra die bekend zijn.
Weet je al dat je wilt komen? Stuur dan een e-mail naar event@diabetesfonds.nl, dan houden we je op de hoogte en ontvang je na de zomer bericht om je officieel aan te melden. Blijf ook op de hoogte via Facebook en via de nieuwsbrief E-dialoog. Graag tot ziens!

Andere vragen over onze diabetes type 1 bijeenkomsten? Mail dan gerust naar event@diabetesfonds.nl.