Foto: Even bijpraten bijeenkomst

Hierbij nodigen we je graag uit om even bij te komen praten over diabetes type 1. Deze avond vertellen wetenschappers over hun onderzoek en na afloop gaan zij graag met jou in gesprek. De volgende avond is op 14 november, in Amersfoort.

Het Diabetes Fonds organiseert enkele keren per jaar een diabetes type 1-bijeenkomst. Op die bijeenkomsten krijg jij het laatste nieuws, over vooral onderzoek naar diabetes type 1. Je wisselt van gedachten met wetenschappers en medewerkers van het fonds.

14 november in Amersfoort

De volgende bijeenkomst is op 14 november in Amersfoort! Sprekers zijn prof. dr. Eelco de Koning (over celtransplantatie) en Robin Koops (over de kunstalvleesklier). Hiervoor kun je je vanaf begin mei aanmelden. 

Terugblik 12 april in Leiden

De eerste bijeenkomst was op 12 april in Leiden. Tijdens deze avond brachten Bart Roep en Henk-Jan Aanstoot geïnteresseerden op de hoogte van de lopende gang van zaken binnen hun onderzoeken. In de loop van vandaag volgt een kort verslag.

Heb je nog vragen? Stuur een mail naar event@diabetesfonds.nl. Blijf ook op de hoogte via Facebook en via onze nieuwsbrieven.