9 APR. 2019

Vorig jaar haalden Isa (12) en Pien (24) met hun creatieve acties op DiaBeatit veel geld op voor diabetesonderzoek. Dankzij de VriendenLoterij konden wij ze verrassen met een leuk uitje: Isa met een zorgeloze dag in de Efteling en Pien met een volledig verzorgde fotoshoot.

Meer dan zes jaar geleden werd bij Isa diabetes type 1 ontdekt. Isa kennen we door haar succesvolle actie als vrijwilliger, waarbij ze schriftjes versierde en verkocht. Daarmee haalde ze ruim 1.300 euro op voor het Diabetes Fonds.

Geweldig dat Isa en haar gezin dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij een dag in het zonnetje zijn gezet! In de video te zien hoe Isa wordt verrast met haar hartenwens door VriendenLoterij-ambassadeur Ingrid Jansen én haar vriendinnetjes. Wat was het een leuke dag!

Pien (24) heeft al 18 jaar diabetes type 1 en zet zich actief in om meer diabetesonderzoek mogelijk te maken en diabetes onder de aandacht te brengen. Dit doet ze door zelfgemaakte armbandjes te verkopen, mee te lopen met een team tijdens de New York Mini Marathon en een blog te schrijven op www.diabetestype1.nl

Dankzij de VriendenLoterij hebben wij een wens van Pien in vervulling laten gaan: een volledig verzorgde fotoshoot! In de video kun je zien hoe Dean en Romy haar verraste met de shoot en een bijzondere boodschap van haar idool!

Speel mee voor het Diabetes Fonds

Door jouw deelname aan de VriendenLoterij maak je meer onderzoek naar diabetes mogelijk én maak je iedere trekking kans op ruim honderdduizend prachtige prijzen.

Speel mee