Kruidige bloemkoolrijst-schotel

Bereiding

Verhit de olie in een wok en roerbak de wokgroenten met de kruiden op hoog vuur.

Voeg de laatste 3 minuten de bloemkoolrijst toe en roer het geheel goed door elkaar.

Serveer met een handje ongezouten noten.

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Ingrediënten

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 400 g Thaise wokgroenten
  • 1 theelepel gerookte paprikapoeder
  • 1 theelepel kurkuma
  • ½ theelepel nootmuskaat
  • ½ theelepel knoflookpoeder
  • ½ theelepel uienpoeder
  • 400 g bloemkoolrijst
  • 50 g ongezouten noten

Koolhydraten 13,9 g
waarvan suikers 8,1 g
Vet 25,2 g
waarvan verzadigd 3,5 g
Eiwit 10,1 g
Vezels 10,4 g
Groente 400 g
Kcal 346
Zout 0,04 g

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!