Bloemkoolpaella


-
Hoofdgerecht, Vis, Koolhydraatarm
-
Bereidingstijd: 20 minuten
-
Aantal personen: 2
Bereiding
Breng water aan de kook voor de bloemkoolrijst en verkruimel het groentebouillontablet erboven.
Schil de kurkuma en rasp boven de pan. Let op: kurkuma geeft erg af! Kook de bloemkoolrijst 5 minuten en giet daarna het water af.
Verwarm bakolie in een koekenpan en bak de Italiaanse roerbakgroenten 5 minuten. Pel de knoflook en pers erboven uit.
Verhit bakolie in een koekenpan en bak de vis in 3-5 minuten gaar. Schep de vis voorzichtig om en breng op smaak met zout, peper en een snuf paprikapoeder.
Schep de gele bloemkoolrijst in een mooie schaal en verdeel de groenten en gemengde vis erover.
Tip: Lekker met peterselie en een citroenpartje.
Voel Je Lekker Energiek!
Kom weer in een gezonde routine met voldoende slaap, ontspanning en gezond eten met het Voel Je Lekker Energiek Programma van Ekomenu en het Diabetes Fonds.

Kom weer in een gezonde routine met voldoende slaap, ontspanning en gezond eten met het Voel Je Lekker Energiek Programma van Ekomenu en het Diabetes Fonds.
Voel Je Lekker Energiek!
Kom weer in een gezonde routine met voldoende slaap, ontspanning en gezond eten met het Voel Je Lekker Energiek Programma van Ekomenu en het Diabetes Fonds.

Kom weer in een gezonde routine met voldoende slaap, ontspanning en gezond eten met het Voel Je Lekker Energiek Programma van Ekomenu en het Diabetes Fonds.