Even bijpraten bijeenkomst Utrecht

Het Diabetes Fonds organiseert twee keer per jaar een bijeenkomst over diabetes type 1. Op deze bijeenkomsten vertellen wetenschappers over hun onderzoek. Daarna kun je vragen stellen en van gedachten wisselen met hen en met medewerkers van het Diabetes Fonds.

We nodigen je van harte uit voor de gratis diabetes type 1-bijeenkomsten. Op deze avonden raak je helemaal bijgepraat over actueel onderzoek over diabetes type 1 en je wisselt van gedachten met wetenschappers en medewerkers van het Diabetes Fonds. De volgende avonden staan dit jaar gepland: 

13 november 2019 in Amersfoort

Op de vooravond van Wereld Diabetes Dag, op woensdag 13 november, ben je van harte welkom in Amersfoort. Deze avond staat in het teken van ‘even bijpraten’ op het gebied van onderzoek naar diabetes type 1. Het Diabetes Fonds en Diabetesvereniging Nederland (DVN) bieden je een informatief programma met een mix van wetenschap én ervaringsdeskundigheid.

> Lees het verslag

4 april 2019 in Zwolle

Op deze avond bracht Bastiaan de Galan en Paul de Vos de bezoekers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onderzoek naar genezing en behandeling van diabetes type 1. 

> Lees het verslag