Even bijpraten bijeenkomst Utrecht

Het Diabetes Fonds organiseert twee keer per jaar een bijeenkomst op het gebied van onderzoek naar diabetes type 1. Daar krijg je - vers van de pers - het laatste nieuws over diabetesonderzoek. Rechtstreeks van de onderzoekers die hiermee bezig zijn.

We nodigen je van harte uit voor de gratis diabetes type 1-bijeenkomsten. Op deze avonden raak je helemaal bijgepraat over actueel onderzoek over diabetes type 1 en je wisselt van gedachten met wetenschappers en medewerkers van het Diabetes Fonds. De volgende avonden staan dit jaar gepland: 

Donderdagavond 16 april 2020 in Leiden (afgelast)

Tijdens deze bijeenkomst deelt Dr. Maartje de Wit nieuwe inzichten over haar onderzoek naar de psychosociale aspecten van diabetes bij jongeren en (jong)volwassenen. Verder komen er drie wetenschappers van het LUMC aan het woord over toonaangevende onderzoeken naar bètacellen: hoe kunnen deze in de toekomst leiden tot een hele nieuwe route naar genezing?

Let op: In verband met het coronavirus gaat de bijeenkomst van 16 april niet door. Wij blijven de situatie uiteraard volgen en wanneer er meer bekend is over de bijeenkomst dan zal hier de informatie worden geactualiseerd.

Donderdagavond 12 november 2020 in Amersfoort

Zet alvast de avond van 12 november in je agenda, dit is enkele dagen voor Wereld Diabetes Dag. Meer informatie over de locatie en de sprekers lees je hier zodra die bekend zijn.

Weet je al dat je wilt komen? Stuur een mail naar event@diabetesfonds.nl, dan houden we je op de hoogte en ontvang je einde van de zomer een linkje om je officieel aan te melden. Blijf ook op de hoogte via Facebook en via onze nieuwsbrieven. Graag tot ziens!

Andere vragen over onze diabetes type 1- bijeenkomsten? Mail ze gerust naar event@diabetesfonds.nl.

Help als digitale collectant

Maak meer onderzoek naar diabetes mogelijk en collecteer digitaal. Veilig, makkelijk en snel.

Maak meer onderzoek naar diabetes mogelijk en collecteer digitaal. Veilig, makkelijk en snel.