Salade met peer en geitenkaas

Bereiding

Laat de linzen goed uitlekken.

Halveer de peren, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes.

Hak de pecannoten grof.

Doe de rucola in een grote schaal en verdeel hier de linzen, peren en pecannoten over.

Verkruimel de geitenkaas over de salade. Eet smakelijk!

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 130 g linzen uit pot
  • 2 rijpe peren
  • 2 handjes pecannoten
  • 75 g rucola
  • 100 g geitenkaas

Koolhydraten 28,5 g
waarvan suikers 16,0 g
Vet 23,4 g
waarvan verzadigd 6,8 g
Eiwit 15,7 g
Vezels 8,2 g
Groente 40 g
Kcal 404
Zout 0,72 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.