Foto: Even bijpraten bijeenkomst

Op de vooravond van Wereld Diabetes Dag, op woensdag 13 november, ben je van harte welkom op de diabetes type 1- bijeenkomst in Amersfoort. Deze avond staat in het teken van 'even bijpraten' op het gebied van onderzoek naar diabetes type 1.

Het Diabetes Fonds en Diabetesvereniging Nederland (DVN) bieden je een informatief programma met een mix van wetenschap én ervaringsdeskundigheid.

Een onderzoeker en een uitvinder vertellen over hoe het staat met oplossingen voor diabetes type 1, aangekleed met herkenbare persoonlijke ervaringsverhalen. Ook word je in vogelvlucht bijgepraat over de activiteiten van het Diabetes Fonds en DVN.  

Daarna is het tijd voor jou. Je hebt alle ruimte om informeel en met een drankje erbij van gedachten te wisselen met onderzoekers, aanwezigen en medewerkers van beide organisaties. Kom vooral met je vragen!

Programma

Tijd Onderdeel
18.30 - 19.00 uur Inloop met een broodje
19.00 - 21.00 uur Plenaire sessie met onder meer psycholoog Giesje Nefs en werktuigbouwkundige Robin Koops (van de kunstalvleesklier).
 21.00 - 22.00 uur In gesprek met de onderzoekers, elkaar en medewerkers van DVN en het Diabetes Fonds, onder het genot van een drankje.

Waar en wanneer?

De diabetes type 1-bijeenkomst is op woensdagavond 13 november in Amersfoort. Vanaf 18.30 uur ontvangen we je graag met een broodje, om stipt om 19.00 uur van start te gaan. De locatie is direct tegenover het centraal station. Inschrijven is kosteloos.

Ja, ik meld me aan voor de bijeenkomst op 13 november in Amersfoort

Lees in de privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Deze bijeenkomst houden we samen met de DVN en je gegevens worden met hen gedeeld. Als je een telefoonnummer hebt ingevuld, kan het Diabetes Fonds contact met je opnemen om meer te vertellen over de bijeenkomst over nalaten, de onderzoeken die wij kunnen doen dankzij giften en hoe jouw steun hieraan kan bijdragen.