Wortel-havermout­koekjes

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Prak de bananen in een kom.

Voeg de geraspte wortel, havervlokken, kaneel en rozijnen toe en meng alles goed door elkaar.

Maak met een vormpje ongeveer 15 koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat.

Bak de koekjes 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven, de koekjes blijven een klein beetje zacht.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Ingrediënten

  • 2 bananen
  • 60 g geraspte wortel
  • 70 g havervlokken
  • 1 theelepel kaneel
  • 40 g rozijnen

Koolhydraten 8,7 g
waarvan suikers 4,9 g
Vet 0,4 g
waarvan verzadigd 0,1 g
Eiwit 0,9 g
Vezels 0,9 g
Groente 4 g
Kcal 44
Zout 0,01 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.