Ook als je er niet meer bent, kun je bijdragen aan een wereld zonder diabetes. Met het Diabetes Fonds in je testament help je een volgende generatie.

Als je het zakelijk bekijkt, is nalaten een voordelige manier van geven. Vrij van erfbelasting geef je iets weg wat je zelf niet zult missen.

Overweeg je een aanpassing in je testament?

Het is niet altijd even makkelijk om na te denken over je testament. We helpen je graag verder, zonder dat je meteen ergens aan vastzit. Praat of mail vrijblijvend met Carla Beemer, tel.(033) 303 2085, e-mail c.beemer@diabetesfonds.nl.

Beheer je een testament?

Ben je executeur en heb je vragen over de afhandeling van een testament voor het Diabetes Fonds? Bel dan naar Jack van Zwieten (033) 303 20 82 of stuur een e-mail naar j.vanzwieten@diabetesfonds.nl.

Statutaire gegevens Diabetes Fonds

Regelmatig ontvangen wij vragen over de juiste tenaamstelling. Bent u voornemens het Diabetes Fonds in uw testament te benoemen, dan verzoeken wij u de volgende gegevens te vermelden:

Stichting Diabetes Fonds
Stationsplein 139
3818 LE Amersfoort

KvK: 41178025
BTW nummer: 0069.22.703
Bankrekening: IBAN NL58 INGB 0000 0057 66

Voor executeurs
Mocht u de naam ‘Stichting Research Diabetes Mellitus’ tegenkomen in een testament, dan betreft dit het Diabetes Fonds. Vanaf de oprichting in 1978 tot 14 december 1999 was de naam ‘Stichting Research Diabetes Mellitus’. Stichting Diabetes Fonds is sinds 14 december 1999 de rechtsopvolger. Indien gewenst is een kopie historiegegevens uit Kamer van Koophandel beschikbaar.

Eerst even meer lezen?

Ontvang direct gratis per post de brochure 'Geven na leven'

Ontvang de brochure

Regel je nalatenschap eenvoudig online

Het Diabetes Fonds werkt samen met NuTestament. Daar regel je eenvoudig online, voor een vast laag bedrag en in je eigen tempo een testament. Ontdek hoe het werkt op NuTestament.nl

Het Diabetes Fonds werkt samen met NuTestament. Daar regel je eenvoudig online, voor een vast laag bedrag en in je eigen tempo een testament. Ontdek hoe het werkt op NuTestament.nl