Goede doelen steunen? Denk eens aan het Diabetes Fonds!

Een goed doel steunen verandert de toekomst. Stukje bij beetje maakt onderzoek ons leven een beetje beter. Maar hoe bepaal je in welke goede doelen je je geld investeert?

Goede doelen: waarom het Diabetes Fonds?

Diabetes heeft grote gevolgen voor onze samenleving. Met een nog steeds toenemend aantal van 1,2 miljoen mensen is diabetes één van de meest voorkomende chronische ziekten in ons land. Het Diabetes Fonds werkt aan genezing van diabetes. En aan een gezond leven zonder dagelijkse zorgen over diabetes en complicaties. Dit doen we via wetenschappelijk onderzoek en voorlichting, samen met iedereen die ons daarbij helpt!

Wat heeft het Diabetes Fonds al bereikt?

Dankzij de giften van mensen zoals jij komen er oplossingen voor diabetes. Dankzij onderzoek dat het Diabetes Fonds mogelijk maakt zijn er steeds minder mensen die onbehandeld rondlopen met diabetes, is er in Nederland veel aandacht voor de kwaliteit van leven met diabetes en is de basis gelegd voor een toekomstige genezing van diabetes type 1. > Lees meer over wat we doen

Betrouwbaar door het CBF keurmerk

Het Diabetes Fonds kreeg als één van de eerste goede doelen het CBF keurmerk. Het CBF is een onafhankelijke stichting die toezicht houdt op de inzameling van geld voor goede doelen. De bekendste beoordelingsvorm is het CBF keurmerk.

Doneren met belastingvoordeel

Het Diabetes Fonds is een ANBI: een Algemeen Nut Beogende Instelling. Als je aan een goed doel met een ANBI doneert, kun je dit soms aftrekken van de belasting.

Doneer aan het goede doel Diabetes Fonds

Wat fijn dat je een donatie wilt doen aan het Diabetes Fonds! Dat kan op meerdere manieren. Geef via het donatieformulier. Steun ons eenmalig met een betaling via iDeal of met een machtiging. Of kies voor een periodieke donatie via een machtiging.

Geld ophalen met Diabetes Fonds als goede doel?

Dat kan ook! Bekijk de acties en evenementen ter inspiratie of lees meer op diabeatit.nl over in actie komen voor het Diabetes Fonds.

Iedereen vrij van diabetes, daar geef je voor

Met een klein bedrag per maand of eenmalig steun je oplossingen.

Met een klein bedrag per maand of eenmalig steun je oplossingen.