Logo CSU

CSU en het Diabetes Fonds werken samen aan een gezonder Nederland. CSU hecht veel belang aan de gezondheid van hun medewerkers en heeft zich daarom als Gezonde Partner aangesloten bij de Gezonde Businessclub. 

CSU is een schoonmaakbedrijf dat landelijk opereert in allerlei sectoren zoals zorg, onderwijs en kantoren. Ze investeren in de gezondheid van medewerkers. Dit doen ze door middel van het duurzame inzetbaarheidsprogramma ‘Fris in je werk’. Ze bieden onder meer het volgende aan: mentale ondersteuning, budget coaching, gratis sporten en diverse opleidingen. Het uiteindelijke doel is gezonde, vitale en gelukkige medewerkers.

Tevreden medewerkers

Medewerkers van CSU waarderen dat er veel aandacht is voor hun gezondheid. De meeste medewerkers geven aan dat ze hierdoor beter in hun vel zitten en met plezier naar hun werk gaan.  De komende jaren wil CSU de kennis van de medewerkers over gezond eten verder vergroten. Hiervoor willen ze nog meer ambassadeurs inzetten; collega’s die bijvoorbeeld via een filmpje tips geven over een gezonde leefstijl.

Samenwerking met Diabetes Fonds

CSU heeft zich aangesloten bij de Gezonde Businessclub. Dit is een initiatief van het Diabetes Fonds om samen met partners te werken aan een gezonder Nederland. Dit betekent investeren in gezonde medewerkers en een gezonde werkvloer. En samen met andere bedrijven kennis en ervaring uitwisselen. 
 
Daarnaast doet CSU ook mee aan evenementen van het Diabetes Fonds. Bijvoorbeeld de Nationale Suiker Challenge. Hier gaan collega’s samen de uitdaging aan: 7 dagen lang gezonde voeding zonder toegevoegde suikers te nuttigen. Of de Zandvoort Circuit Run waar je samen met je team kunt hardlopen op het historische circuit.

Interesse in een partnerschap?

Neem contact op met Barbara Féres via partnerschappen@diabetesfonds.nl 
of bel (033) 303 2087 Zij vertelt je graag alles over de mogelijkheden.

Neem contact op met Barbara Féres via partnerschappen@diabetesfonds.nl 
of bel (033) 303 2087 Zij vertelt je graag alles over de mogelijkheden.