logo LifeCheck

Bij LifeCheck ontvangen werknemers snel en veilig toegang tot online gezondheidsdiensten. De diensten van LifeCheck zorgen voor minder verzuim en arbeidsongeschiktheid bij werknemers door ze preventief te helpen. LifeCheck is een initiatief van Robidus in samenwerking met Teladoc Health; een wereldwijde aanbieder op het gebied van online zorg.

Artsen, professionele coaches, voedingsdeskundigen, budgetcoaches en vertrouwenspersonen van LifeCheck staan via een videoverbinding of een telefoontje klaar voor medewerkers. Door zorgen of klachten op tijd te bespreken, zorgen deze professionals ervoor dat werknemers concrete handvatten krijgen om verder te kunnen. Bijvoorbeeld door een luisterend oor te bieden of een steun in de rug te zijn. Hiermee draagt LifeCheck bij aan het voorkomen van potentieel verzuim.

Samenwerken aan een gezonder Nederland

Robidus maakt met LifeCheck al impact op de gezondheid van werknemers en door de samenwerking met het Diabetes Fonds wordt dit nog meer. Door als Gezonde Partner kennis en ervaringen uit te wisselen met het Diabetes Fonds en de partners van de Gezonde Businessclub. Maar óók door met medewerkers en klanten deel te nemen aan de Nationale Suiker Challenge en de Zandvoort Circuit Run.

Robert Wondaal, Chief Business Officer, Robidus:
'Wij geloven in de kracht van samenwerking om grote thema’s aan te pakken en zijn daarom zeer gecharmeerd van de Gezonde Businessclub van het Diabetes Fonds. We kijken ernaar uit om kennis te vergaren en te delen vanuit Robidus en LifeCheck in deze samenwerking de komende twee jaar.’

 Lees meer op de website van LifeCheck.

Interesse in een partnerschap?

Neem contact op met Barbara Féres via partnerschappen@diabetesfonds.nl 
of bel (033) 303 2087 Zij vertelt je graag alles over de mogelijkheden.

Neem contact op met Barbara Féres via partnerschappen@diabetesfonds.nl 
of bel (033) 303 2087 Zij vertelt je graag alles over de mogelijkheden.