Logo NewFysic

NewFysic zet zich in voor een gezondere leefstijl met een gezond gewicht. En biedt oplossingen aan werkgevers die de gezondheid en productiviteit van hun medewerkers belangrijk vinden. Daarmee wil NewFysic een bijdrage leveren aan de oplossing van een groot maatschappelijk probleem. Namelijk het groeiend aantal mensen met overgewicht en obesitas.  

NewFysic wilt dat alle mensen met overgewicht zich goed voelen in hun eigen lichaam, vol energie het leven omarmen en genieten van eten zonder gewichtstoename. Kortom, mensen met een duurzaam gezond gewicht in een vitalere en blijere samenleving.

Gezonde Businessclub 

Het partnerschap met het Diabetes Fonds is een belangrijke stap om Nederland gezonder en slanker te maken. NewFysic is al jaren bezig om een gezonde levensstijl te bevorderen en mensen te ondersteunen bij het bereiken van hun ideale gewicht. NewFysic begrijpt de ernstige impact van overgewicht en diabetes op de gezondheid en het welzijn van mensen. Daarom blijven ze zich de komende jaren inzetten om deze problemen aan te pakken en het bewustzijn hierover te vergroten. 

Overgewicht en diabetes zijn groeiende gezondheidsproblemen in Nederland en wereldwijd. Door samen te werken met het Diabetes Fonds draagt NewFysic direct bij aan onderzoek, preventie en hulp aan mensen met diabetes.

Mimi Voortman, CEO NewFysic:
'We geloven sterk in de kracht van samenwerking en zijn vastbesloten om ons steentje bij te dragen aan het vinden van oplossingen voor deze belangrijke kwesties.' 

Samenwerking met Diabetes Fonds 

NewFysic is sinds 2024 Gezonde Partner van het Diabetes Fonds. Samen met andere Gezonde Partners zal NewFysic zich richten op kennisuitwisseling en mogelijke onderlinge samenwerking. En natuurlijk zien we NewFysic terug bij evenementen als de Zandvoort Circuit Run.

Lees meer op de website van NewFysic.

Interesse in een partnerschap?

Neem contact op met Barbara Féres via partnerschappen@diabetesfonds.nl 
of bel (033) 303 2087 Zij vertelt je graag alles over de mogelijkheden.

Neem contact op met Barbara Féres via partnerschappen@diabetesfonds.nl 
of bel (033) 303 2087 Zij vertelt je graag alles over de mogelijkheden.